Rychlý kontakt

Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku.
Odeslaný text bude doručen na adresu objednavky@adroit.cz.

Firma:
Jméno a příjmení:
E-mail:
Váš dotaz:
Kontrola proti spamu:

captcha Zkusit jiný obrázek

Opište prosím text z obrázku:

Oldřichovice

Horská chata Kozinec

tel.: 558 322 322

E-mail: kozinec@seznam.cz

www: http://www.kozinec.cz/

kapacita: 26 míst

podrobnosti: Náš penzion - Horská chata Kozinec se nachází na stejnojmenné hoře 645 m.n.m. Tato chata byla postavena v roce 1933, čemuž také napovídá styl a charakter stavby. Zcela zapadá do přírodního krajinného rázu, který penzion obklopuje. Je zde panenská příroda, kterou se snažíme ničím nenarušit.


Pension Pizzerie Grafitti

tel.: 558 329 105, 776 734 154

E-mail: xenex@quick.cz

www: http://www.penzion-graffiti.cz/

kapacita: 25 míst

podrobnosti: Penzion Graffiti se nachází v malebném podhůří slezských Beskyd, v Oldřichovicích u Třince na hlavní trase směrem k Javorovému vrchu. Vzhledem k výhodnému položení je ideální pro ubytování na služebních cestách, v letních měsících poskytuje možnost ubytování turistům, sportovně založeným rodinám a v zimních měsících lyžařům. Celý rozsáhlý region má mnoho podob, od divokých přírodních scenérií, hlubokých lesů a strmých strání až po městské krajiny. V penzionu se kromě ubytování nachází taky restaurace a pizzerie, kde si můžete vychutnat speciality české a italské kuchyně. Ubytovaným hostem nabízí restaurace s celodenním provozem možnost polopenze nebo plné penze.


Pension U Haliny

tel.: 558 348 228

E-mail: info@uhaliny.cz

www: http://www.uhaliny.cz/

kapacita: 55 míst v hlavní budově a okolních bungalovech

podrobnosti: Rodinný penzion U Haliny se nachází v malebném údolí pod Javorovým vrchem v severovýchodní části pohoří Moravskoslezské Beskydy. V duchu téměř dvacetileté tradice vám nabízíme “nejen“ rekreační pobyty s vůní specialit domácí kuchyně, ale taktéž pořádání společenských akcí pro rodiny, firmy i jakékoliv jiné zájmové skupiny. Areál pensionu U Haliny je situován na zelené louce v mírném svahu na hranici lesa, ve vzdálenosti cca 100 metrů od příjezdové komunikace v údolí.


Turistická chata Javorový

tel.: 558 321 306

E-mail: javorovy@netron.cz

www: http://www.javorovy-vrch.cz

kapacita: 95 lůžek

podrobnosti: Středisko se nachází v oblasti Těšínských Beskyd ve výšce 968 m.n.m. , asi 40 Km od Ostravy a 10 km od Třince. Z Javorového jsou nádherné rozhledy do širokého okolí na polskou stranu Beskyd a za pěkného počasí jsou vidět i Tatry a Jeseníky. Ubytovací kapacita v Turistické a Lyžařské chatě až 95 lůžek ve 2 - 8 lůžkových pokojích (společné sociální zařízení)


Zobrazit panel o souborech cookie.