Rychlý kontakt

Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku.
Odeslaný text bude doručen na adresu objednavky@adroit.cz.

Firma:
Jméno a příjmení:
E-mail:
Váš dotaz:
Kontrola proti spamu:

captcha Zkusit jiný obrázek

Opište prosím text z obrázku:

Nýdek

NÝDEK

Obec Nýdek se nachází na severovýchodě České republiky, v regionu Severní Morava a Slezsko. Sousedními obcemi na české straně jsou Vendryně, Bystřice, Hrádek a Návsí, na polské straně je to Wisla a Ustroň. Rozlohou 2820 ha se řadí mezi největší obce okresu Frýdek-Místek. Počet obyvatel je 1 915. Nejvyšším bodem je hora Čantoryje – 995 m n. m. Voda je z obce odváděna tokem Hluchová. Na území obce se nachází zvláště chráněné území – národní přírodní rezervace Čantoryje o výměře 40 ha.

Pension U Gazdy

tel.: 605 297 722, 605 297 444

E-mail: obchod@likop.cz

www: http://www.likop.cz/gazda/index.htm

kapacita: 6 lůžek ve 3 pokojích

podrobnosti: Zimní provoz dle dohody. Penzion nabízí příjemný pobyt ve stylové dřevěnici v malebném horském prostředí Slezských Beskyd v nadmořské výšce 650 m. V roce 2001 proběhla celková rekonstrukce 70 let staré dřevěnice, ze které vznikl nový penzion v selském stylu. Penzion nabízí kvalitní ubytování ve třech podkrovních originálně řešených dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. V pokojích rovněž naleznete TV se satelitním příjmem, video a lednici. Objekt je pronajímán jako celek, nelze se ubytovat jednotlivě.


Pension U Kohouta

tel.: 605 249 178, 605 249 176

E-mail: kwojnarova@et.trz.cz

www:

kapacita: 8 lůžek

podrobnosti: Penzion se nachází v centru obce Nýdek. Ubytování je ve dvoulůžkových pokojích se sociálním zařízením a TV. Ve vzdálenosti cca 200 m od penzionu je lyžařský vlek. Restaurace v objektu má kapacitu 45 míst. Možnost soukromých akcí v celé restauraci popř. v uzavřeném salónku pro 16 osob. Levná a výborná kuchyně.


Zobrazit panel o souborech cookie.