Rychlý kontakt

Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku.
Odeslaný text bude doručen na adresu objednavky@adroit.cz.

Firma:
Jméno a příjmení:
E-mail:
Váš dotaz:
Kontrola proti spamu:

captcha Zkusit jiný obrázek

Opište prosím text z obrázku:

Košařiska

KOŠAŘISKA

Obec Košařiska leží na severovýchodě České republiky. První historická zmínka o obci pochází z roku 1643. Je typickou podhorskou obcí s rozptýlenou zástavbou. Z původních dřevěnic se postupem času a doby staly vesměs rekreační chalupy. Rozloha obce je 1719 ha.K 31. 12. 2007 měla obec 386 obyvatel. Košařiska se nacházejí asi 10 km od průmyslového města Třince, kde je soustředěna většina pracovních míst a pracovních příležitostí pro občany obce.

Turistická chataOstrý

tel.: 558 321 936

E-mail: chataostry@seznam.cz

www: http://www.chataostry.cz

kapacita: 19 lůžek

podrobnosti: soc.zařízení na patře, restaurace. Turistická chata na hřebenu Moravskoslezských Beskyd. Je velmi oblíbeným cílem turistů, běžkařů i cyklistů. Nabízí ubytování turistické kategorie se společným sociálním zařízením na chodbě. Vhodná pro pořádání turistických akcí. Restaurace nabízí řadu gastronomických specialit.


Rekreační středisko Pasieczki

tel.: 736 103 097, 604 287 015

E-mail:

www:

kapacita: 42 lůžek

podrobnosti: bezbariérový přístup, v zimě zavřeno (1.1.-15.4.). Horské rekreační středisko PASIECZKI má velmi krásnou polohu ve výšce 700 m nad mořem a je velice vhodné pro organizaci firemních a rodinných akcí. Kolem střediska vede cyklostezka, pro občerstvení je k dispozici krčma U Jarząbka. U střediska se nachází víceúčelové hřiště, dětské prolézačky a ohniště. Příjezd autem možný, parkoviště na místě.


Chata Košařiska

tel.: 558 330 100

E-mail: danraszka@volny.cz

www: http://www.chataunas.wz.cz

kapacita: 16 lůžek

podrobnosti: Podrobnosti: sauna, stolní tenis, ohniště. Chata je v provozu po celý rok. Nabízí ubytování v 8 dvoulůžkových pokojích se společným sociálním zařízením se sprchami. Dále je k dispozici společenská místnost a jídelna pro 20 osob. Ideální pro všechny, kdo touží po ničím nerušené dovolené mimo civilizaci, nebo po houbařském či turistickém víkendu. Je možné se ubytovat se psem.

Zobrazit panel o souborech cookie.