Rychlý kontakt

Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku.
Odeslaný text bude doručen na adresu objednavky@adroit.cz.

Firma:
Jméno a příjmení:
E-mail:
Váš dotaz:
Kontrola proti spamu:

captcha Zkusit jiný obrázek

Opište prosím text z obrázku:

Horní Lomná

HORNÍ LOMNÁ

Horní Lomná je malebná obec, která spolu s Dolní Lomnou tvoří jedno z nejdelších (13 km) a nejhezčích údolí v Beskydech. Obec leží na toku říčky Lomné, od níž převzala i své jméno. Je vyhledávanou rekreační oblastí s četnými rekreačními objekty jak soukromými tak i podnikovými. Ideální východisko pro výstupy na hřebeny Beskyd. V blízkém okolí leží Velký Polom, Slavíč, Visaláje. Lze dojít na Lysou horu, vrch Javorový, po Č-S hranici na hraniční přechod Konečná a pokračovat až do Bílých Karpat. V zimě jsou v provozu dva lyžařské areály a k dispozici je i spousta hřebenových tras pro běžkaře. V obci se dochovaly se četné lidové stavení, především v oblasti Horního Přelače. V obci je několik bazénů, restaurace i hospody, spousta příležitostí pro ubytování, dobře zásobený a skoro neustále otevřený obchod. Spojení se světem zajišťují z Jablunkova autobusy ČSAD.

Pension Pod Loučkou

tel.: 558 366 053, 603 529 671

E-mail:

www:

kapacita: 40 lůžek

podrobnosti: Rekreační středisko leží na konci údolí Lomné. Skládá se z hlavní budovy a tří chat. Ubytování v hlavní budově je ve dvou a třílůžkových pokojích a ve dvoulůžkových pokojích v chatkách. Sociální zařízení je na patře a v chatkách. K dispozici je jídelna, klubovna, televizní místnost, sauna, stolní tenis, tenisové a volejbalové hřiště, kuželky, ohniště, dětské prolézačky, půjčovna kol a možnost zprostředkování jízdy na koni. V areálu střediska je bazén s ohřívanou vodou. Stravování je zajištěno po celý den s obsluhou. Lesnaté okolí a horské hřebeny umožňují vycházky i náročnější turistické, cykloturistické nebo lyžařské výlety. Cca 1,5 km od Penzionu je lyžařské středisko Přelač.


Chata Lačnov

tel.: 558 366 015

E-mail:

www: http://www.oskovo.cz/regiony/rekreace/D5/

kapacita: 28 ůžek v 8-mi pokojích

podrobnosti: Podrobnosti: soc.zařízení na patře, venkovní bazén, restaurace, sauna, hřiště, dětské prolézačky, půjčovna kol. Ubytování je ve dvou a třílůžkových pokojích se společným sociálním zařízením. K dispozici je stylová restaurace s letní terasou, společenská místnost, stolní tenis, kulečník, sauna, volejbalové hřiště a zastřešené místo pro opékání a grilování. Letní venkovní bazén je přímo pod okny střediska. Kolem objektu prochází žlutá turistická značka na Slavíč a cyklotrasa č.6101. Cca 2,3 km od střediska je lyžařské středisko Přelač, přeprava je zajištěna zvláštní dopravou.


Hotel Salajka

tel.: 602 710 548

E-mail:

www: http://www.webpark.cz/salajka

kapacita: 32 lůžek

podrobnosti: soc.zařízení na patře, restaurace, bar, lyžařský vlek na protějším svahu. Nově zrekonstruovaný hotel v údolí Lomné nabízí ubytování ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích se sociálním zařízením a s televizí. Dále je možné se ubytovat ve dvou apartmánech. Hotel má vlastní jídelnu a v objektu se nachází i restaurace s regionálními specialitami. K dispozici salónek, společenské hry, kulečník, stolní tenis. Cca 2 km od hotelu je lyžařské středisko Přelač, přeprava je zajištěna zvláštní dopravou. Ve vzdálenosti 300 m od hotelu jsou dva venkovní bazény: u penzionu U Studánky a u střediska Lačnov. Kolem objektu prochází žlutá turistická značka na Slavíč a cyklotrasa č.6101.


Kolářova chata Slavíč

tel.: 558 366 087

E-mail: kolarovachata@volny.cz

www: http://www.volny.cz/kolarovachata

kapacita: 43 lůžek v 12-ti pokojích

podrobnosti: soc.zařízení na patře, restaurace, dětský vlek u chaty, jízda na koních. Horská chata na hřebeni Moravskoslezských Beskyd nabízí ubytování v dvou, tří, čtyř, sedmi a osmi lůžkových pokojích. Společné sociální zařízení je na patře. Hosté mají k dispozici kulečník, stolní tenis, travnaté hřiště, ohniště a ruské kuželky. V zimním období ubytovaní lyžaři využívají vlastní vlek přímo u chaty nebo mohou jezdit na běžkách. Kolem chaty vede červená, modrá a zelená turistická značka a cyklotrasa č.6082 a č. 6083. Celoročně chata nabízí vyjížďky na koních, které jsou ustájeni hned u chaty. Tato nabídka je určena i pro neubytované – k dispozici je pět koní.


Pension U studánky

tel.: 558 366 016, 558 366 082

E-mail: ustudanky@cbox.cz

www: http://www.penzionustudanky.cz/

kapacita: 40 lůžek ve 20-ti pokojích

podrobnosti: Penzion najdete v nejdelším údolí Beskyd - v údolí říčky Lomné. Oblast je mimořádně atraktivní pro své ovzduší s vysokým obsahem jodu, obdobným jako v přímořských oblastech. Obec Lomná ve které se penzion nachází je východiskem turistických cest na hřebeny Beskyd, např. na Muřinkový vrch, Velký a Malý Polom, Skalku, Kamenitý, Kozubovou a Slavíč. Horské pásmo odtud navazuje přes Bílý Kříž k Lysé Hoře. Penzion nabízí ubytování ve dvou, třílůžkových pokojích a apartmánech s vlastním sociálním zařízením, BTV a SAT.Většina pokojů má balkón. Součásti zařízení je restaurace s přilehlou terasou, bar, sauna a solárium, vířivá vana, možnost objednat masáže. V létě je k dispozici občerstvení v letní zahradě vedle venkovního bazénu. Hosté si zde můžou zapůjčit kola a lyžařskou výstroj. Penzion je vhodný pro rodinné, individuální, zdravotní rekreace, v mimosezónním období pro školení, semináře a různé společenské akce. V blízkosti Penzionu je Studánka s „věčnou“ vodou, která nezamrzá ani v zimě. V okolí kostela, který stojí nad penzionem byla v posledních letech vybudována křížová cesta.


Sokolská chata

tel.: 558 366 023

E-mail: sokolska.chata@volny.cz

www: http://sokolska.chata.fm.interia.pl

kapacita: 35 lůžek

podrobnosti: restaurace, venkovní bazén, hřiště, 1000m lyžařský areál Přelač. Ubytování v hlavní budově je se společným sociálním zařízením. Samostatná chatka je vybavena kuchyňkou, jídelnou, sociálním zařízením a centrálním topením. K dispozici je restaurace, malý venkovní bazén, dětské prolézačky, ohniště a vlastní parkoviště. Cca 1,5 km je lyžařské středisko Přelač, přeprava je zajištěna zvláštní dopravou.


Soukromí p. Kotala

tel.: 721 742 658

E-mail:

www:

kapacita: 7 lůžek

podrobnosti: Návštěvníkům jsou k dispozici 2 ložnice, 1x třílůžková a 1x čtyřlůžková, kompletně zařízený obývací pokoj s TV, kuchyňka, koupelna s vanou a sociální zařízení v oddělené místnosti. Parkovat je možno na zahradě. Privát naleznete v Horní Lomné, asi 500 m za odbočkou na Přelač - v místě, kde modrá turistická značka odbočuje směrem k Malému Polomu.


Rekreační středisko RELAX u Zajonca

tel.: 558 366 045, 607 846 291

E-mail: RelaxuZajoncaHAI@seznam.cz

www: www.volny.cz/relaxuzajonca

kapacita: 40 lůžek

podrobnosti: soc. zařízení a TV v každé chatce, restaurace, kulečník, šipky, stolní tenis, tábořiště a lyžování 4 km. Rekreační objekt je tvořen srubovými chatkami o kapacitě 6 lůžek s vlastním sociálním zařízením, kuchyňkou. Dále je možné se ubytovat v hlavní budově, kde je umístěna i společná jídelna a apartmán V areálu se nachází dřevěný srub s celoročním občerstvením - bufet. Rekreanti mají k dispozici volejbalové a nohejbalové hřiště, kulečník, stolní fotbal, šipky a ohniště u řeky. Pro děti jsou připraveny kolotoče, houpačky, stolní tenis, pískoviště. V horkých letních dnech láká ke koupání blízký splav na řece Lomňance.


Kemp U studánky

tel.: 737 785 786, 605 448 965

E-mail:

www:

kapacita: cca 50 míst

podrobnosti: bazén 100 m, ohniště, víceúčelové hřiště. V provozu od 1.7. do 31.8.

Zobrazit panel o souborech cookie.