Rychlý kontakt

Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku.
Odeslaný text bude doručen na adresu objednavky@adroit.cz.

Firma:
Jméno a příjmení:
E-mail:
Váš dotaz:
Kontrola proti spamu:

captcha Zkusit jiný obrázek

Opište prosím text z obrázku:

Bukovec

BUKOVEC

Obec Bukovec je nejvýchodnější obcí České republiky s dlouholetou historií, živou současností a co hlavně - s optimistickou budoucností. Součástí našeho rozvoje je i propagace naší obce se všemi jejími přednostmi a zajímavostmi.

Turistická chata Baník

tel.: 558 358 649

E-mail:

www:

kapacita: 34 lůžek + 11 lůžek v chatkách

podrobnosti: soc.zařízení na patře, restaurace, venkovní bazén, hřiště, stolní tenis, parkoviště, dětské prolézačky, ohniště. Chata se nachází na břehu řeky Olše. Kolem chaty vede červená turistická značka na Bahenec, cca 4 km. V blízkosti chaty jsou vyznačeny cykloturistické trasy: páteřní česko-polská cyklotrasa Euroregionem Těšínské Slezsko č. 56 a regionální cyklotrasa č. 561 na Hrčavu a dále pak na Slovensko. V budově ZŠ s polským jazykem vyučovacím v centru obce je ve školních dnech přístupné malé regionální Muzeum. Výhodné ubytování v chatkách ve vlastních spacácích.


Turistická chata Gírová

tel.: 558 367 724

E-mail: chatagirova@centrum.cz

www: http://www.chatagirova.cz

kapacita: 28 lůžek v hlavní budově + 33 lůžek ve vedlejší, 200m vzdálené budově

podrobnosti: Sociální zařízení na patře, ubytování ve dvou-, tří-, čtyř- a šestilůžkových pokojích ve dvou budovách + plně vybavený apartmán. Vlastní lyžařský vlek, vzdálený 400 m od chaty. Ohniště, hřiště, dětské pískoviště, kuželky, restaurace. Venkovní bazén je u 2 km vzdálené chaty Studeničné. Chata se nachází pod vrcholem hory Gírová (840m n.m.) s kruhovými výhledy. Kolem chaty vede červená a zelená turistická značka, 2 km od chaty je vyznačena cyklotrasa č.6080 z Jablunkova na Hrčavu. V blízkosti chaty postupně zarůstá bývalý kamenný lom Čertí mlýny s omezenými horolezeckými možnostmi. V zimě se zde nacházejí ideální lyžařské terény.


Pension "U Turka"

tel.: 737 853 659, 604 584 347

E-mail: uturka@seznam.cz

www: http://uturka.wz.cz

kapacita: 2 pokoje (4+4 lůžka)

podrobnosti: Hosté mají k dispozici apartmán 3+1 s celkovou kapacitou 8 lůžek a vybavenou kuchyňkou. Sociální zařízení je společné. Ubytovaní mají možnost zapůjčit si kolo, badminton, míč a další společenské hry. Pozn.: ubytování v soukromí a hostinec "U Turka" se nachází v jednom objektu s různými vchody. V přízemí je prodejna potravin „U Turka“ a hostinec „U Turka“. Při obsazení celého apartmánu – 8 osob na 1 týden hodina bowlingu zdarma.

Zobrazit panel o souborech cookie.